»Vita-life blazino uporabljam že dve leti, saj mi pomaga pri regeneraciji in krepitvi imunskega sistema. Magnetnih valov sam ne občutim jih pa verjetno moj mucek Flisko, saj skoraj vedno ko se »terapiram« skoči do mene na blazino in se stisne med moje noge in zaspi.«

Številni psi in mačke imajo težave s sklepi, hrbtenico in mišicami. Prvi znaki so, ko živahna žival naenkrat spremeni svoj značaj, postane pretirano umirjena, izgubi željo po igri ali sprehodih ter izgubi voljo po sprehodih in se izogiba vajam.

Magnetna terapija učinkovito odpravlja tovrstne težave in vzpostavlja ravnovesje v organizmu živali. Z njeno pomočjo preprečujemo hujše posledice, ki lahko nastanejo zaradi nepravilne drže in nepravilne gibljivosti sklepov, mišic, mišičnih ovojnic in drugih tkiv.

Pri terapiji se vaš ljubljenček počuti sproščeno in prijetno. Terapije z magnetnim poljem so koristne za težave pri vstajanju, šepavosti, težavni hoji po stopnicah, artrozah, starostnih težavah, ohromelosti, težavah z ravnotežjem, regeneracijaipo ortopedskih in operacijskih posegih, razstrupljanju. 

Magnetno polje odlično deluje na vegetativni živčni sistem, saj se žival med terapijo vedno kmalu umiri in ne kaže več nervoze.Izredno velika takojšnja učinkovitost pa je opazna pri celjenju ran, odrgninah, pomoč pri post operativnih stanjih, hitra stabilizacija pri narkozah in podobno.

Rudi Hlebec, področni svetovalec Vita-life