Alge so najstarejši prebivalci našega planeta, nastale so pred približno 2,5 milijarde leta in se tako štejejo za najstarejše oblike življenja na svetu.


Veljajo za enega najstarejših naravnih dodatkov v kategoriji "super hrana". Vsebujejo optimalno razmerje vitaminov, mineralov, encimov, bistvenih beljakovin in aminokislin ter so najbogatejši vir klorofila, poznanim tudi ko "eliksir življenja in mladosti''.


Royal zeleni mix je idealna kombinacija sladkovodne zelene alge klorela (Chlorella) in modro-zelene alge spirulina, te pa delujejo proti rakotvornim snovem, živilom polnim aditivov, pesticidov in drugih strupov.


Njihova vloga je nepogrešljiva pri preprečevanju oksidacijskih procesov, kjer delujejo kot učinkoviti regulatorji škodljivega pH zakisljevanja. Prispevajo h krepitvi imunskega sistema, z uravnavanjem prebave pa pomagajo razstrupljati telo.


Royal zeleni mix vsebuje tudi ekstrakt listov mladega ječmena, ki jih je preučeval in odkril dr. Hagiwara.
Ugledni znanstvenik Hagiwar je preučeval več kot 200 vrst zelišč in ugotovil, da je v listu zelenega mladega ječmena najbolj dragocena kombinacija naravnih sestavin, ki zagotavlja idealno ravnovesje v telesu.


Posušeni ekstrakt zelenih listov ječmena vsebuje naravni kalij in folno kislino, ki prispevata h krepitvi imunskega sistema in zmanjšanju utrujenosti ter imata pomembno vlogo v procesu razstrupljanja organizma.


Ekstrakt listov mladega ječmena je aktivni čistilec organizma, zlasti v kombinaciji z algami, s katerimi razstrupljanje deluje na limfni sistem, kri, jetra, prebavila ter učinkovito nevtralizira toksine in proste radikale v telesu.


Vse vitamine, minerale in aminokisline, ki jih človeškemu telesu primanjkuje lahko nadomesti ta zaklad zelene sončne transfuzije - alge in izvleček listov mladega ječmena, ki jih lahko poimenujemo pionirji pri razstrupljanju telesa.


Royal zeleni mix s spirulino, klorelo in mladim ječmenom je 100% naravni izdelek brez sintetičnih veziv, konzervansov, umetnih barv in vonjav. Redna uporaba telesu vrača vitalno energijo in ga očisti vseh strupov, izboljša miselne sposobnosti ter pospešuje prebavo in s tem približevanje optimalni teži uporabnika.

Slobodan Raljević, dr. med.

vilazdravja.com/izdelek/royal-zeleni-mix-s-spirulino-klorelo-in-mladim-jecmenom/

___________________________

VILA ZDRAVJA, Frekvenca d.o.o.
Neubergerjeva ulica 31
1000 Ljubljana
Tel.: 01/23 555 30
E-pošta: info@vilazdravja.com