Zdrave celice oblikujejo vitalne ljudi

Magnetno-resonančna stimulacija pomaga izboljšati absorpcijo hranilnih snovi in kisika ter tako podpira regeneracijo celic. S tem prav tako na učinkovit način zagotovi odvajanje odvečnih materialov. Telo je stimulirano z magnetnim poljem, ki je podobno naravnemu Zemljinemu magnetnemu polju. To magnetno polje lahko vpliva na celico, saj vibrira znotraj enake frekvence kot sama celica.

Magnetno-resonančna stimulacija lahko:

  •  Z RESONANČNIMI UČINKI NA CELICO STIMULIRA CELO TELO 
  •  AKTIVIRA SAMO-ZDRAVILNE MOČI
  •  IZBOLJŠA PREKRVAVITEV IN OSKRBO S KISIKOM
  •  OKREPI METABOLIZEM IN IMUNSKI SISTEM
  •  Z BLAŽENJEM BOLEČIN IMA POZITIVNE UČINKE NA ŽIVČNI SISTEM

VITA‐LIFE R‐System je naprava za magnetno-resonančno stimulacijo in je tako sposobna podpirati posameznikovo dobro počutje in vitalnost.

Generira pulzirajoče elektro-magnetno polje na nizki frekvenci. Nizka intenzivnost se namerno ohranja in je kot taka podobna intenzivnosti Zemljinega naravnega magnetnega polja. Posameznikovo telo bo vzpodbujeno ali umirjeno – na podlagi trenutne potrebe in zahteve telesa. Uporabljena magnetna polja lahko izboljšajo posameznikov celični metabolizem in s tem prispevajo k vitalnosti in dobremu počutju.

Za več informacij o magnetno-resonančni stimulaciji obišči: 
http://vilazdravja.com/vita-life/izdelki/r-system/prednosti/

Vita-life R-System z Wellness čip kartico in kliničnim priročnikom je pri Vili zdravja na voljo po spomladanski akcijski ceni 1.637,00 €. Omenjeni set je tako cenejši za 579,00 €.

Za naročila in dodatno svetovanje nam pišite na tej povezavi: http://vilazdravja.com/vita-life-opis/svetovanje-o-r-systemu/

Lahko nas tudi pokličite v času uradnih ur na 01/23 555 30 ali nam pišete na info@vilazdravja.com .